Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία «Ανάγνωση & Γραφή», ξεκίνησε την δραστηριότητά της τον Μάιο του 2006.

Αρχικά μέσω internet προμήθευε τους πελάτες της με εργονομικά προϊόντα που βοηθούν στην ανάγνωση και τη γραφή. Λόγω της ζήτησης ανέπτυξε το τμήμα χονδρικής πώλησης. Τον Φεβρουάριο του 2010 εγκαινιάστηκε το κατάστημα λιανικής πώλησης στον Πειραιά. Η αυξανόμενη ζήτηση από τους πελάτες της περιοχής και από τους πελάτες  μακρινότερων περιοχών μας ώθησε να μεταβούμε σε μεγαλύτερο κατάστημα επί της λεωφόρου Θηβών 138 στον Αγ.Ι. Ρέντη.

Τα προϊόντα που διακινεί η εταιρεία «Ανάγνωση & Γραφή» είτε από το εξωτερικό, είτε από την ελληνική αγορά είναι εργονομικά, χρήσιμα, λειτουργικά, υψηλής αισθητικής, προσεγμένης ποιότητας και προσιτής τιμής.

Προϊόντα που συμβάλλουν στην εκπαίδευση, στην πρόληψη και πολλές φορές στη θεραπεία προβλημάτων από λάθος τρόπους ανάγνωσης και γραφής.

Η φύση δεν έχει δημιουργήσει τον άνθρωπο έτσι ώστε να έχει καθιστικές δραστηριότητες.  Αντίθετα έχει “σχεδιάσει” το ανθρώπινο σώμα για να κινείται ελεύθερα.

Η εργονομία κατευθύνει πλέον το σχεδιασμό στο σχολείο και το γραφείο και προσδιορίζει την ιδανική θέση εργασίας.

Η εργονομία είναι ελληνική λέξη και αποτελείται από τις λέξεις «έργο» και «νόμος». Δηλαδή η επιστήμη που μελετά τους νόμους που διέπουν την παραγωγή έργου από τον άνθρωπο.

 

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑΣ

Η μη πιστή εφαρμογή Εργονομικών Αρχών συνεπάγεται:

 

Η εταιρεία «Ανάγνωση και Γραφή» συνεχίζει να αναζητά λύσεις, προϊόντα και εφαρμογές, για να γίνει ο χώρος εργασίας μας (σχολείο – σπίτι – γραφείο) αποδοτικότερος, ευχάριστος, κυρίως όμως το διάβασμα και το γράψιμο να πάψει να γίνεται κατ’ ανάγκη, αλλά ξεκούραστη και ελκυστική ασχολία.